Custom Hero Footies - garena chf - Forum
Sunday, 04-Dec-2016, 4:21 PM
Logged in as Guest
Group "Guests"

garena chf - Forum

 
Page 1 of 11
Forum moderator: Bond009, Random260, Cou, Bio-AssAUlt 
Forum » Host Bots » ClanHPMM - (Main Hosting Bot) » garena chf
garena chf
gsfeathersDate: Friday, 03-Jun-2016, 1:43 AM | Message # 1
Archer
Group: Users
Messages: 35
Awards: 0
Reputation: 40
Status: Offline
any one can tell me in which room of garena I can find chf?
I have checked Thailand room, there is not chf
thank you
 
Adam_CZDate: Friday, 03-Jun-2016, 7:02 AM | Message # 2
Robotic Ninja
Group: Users
Messages: 2386
Awards: 0
Reputation: 3522
Status: Offline
Obviously ClanHPMM bot is offline in Garena. Thats reason why bot fill very slow now. I remember one week ago Bot was online in Garena and lobby was full in 1-2 minutes.
 
khan_meDate: Saturday, 04-Jun-2016, 0:08 AM | Message # 3
Archer
Group: Users
Messages: 47
Awards: 0
Reputation: 195
Status: Offline
You can find CHF in
1) Thailandroom
2) Thailand Room 02
3) Vietnam Room 01
4) Russia RPG Room 3 (1.26a)
5) taiwan ESM Room


"I'D RATHER BE HATED FOR WHO I AM, THAN LOVED FOR WHO I AM NOT"

[̲̲̅̅D̲̲̅̅a̲̲̅̅n̲̲̅̅G̲̲̅̅e̲̲̅̅r̲̲̅̅O̲̲̅̅u̲̲̅̅S̲̲̅̅] ︻╦̵̵͇̿̿̿̿ KhAN-╤───

https://www.facebook.com/WC3-GAMER-2065832830309464/
 
Adam_CZDate: Saturday, 04-Jun-2016, 1:54 AM | Message # 4
Robotic Ninja
Group: Users
Messages: 2386
Awards: 0
Reputation: 3522
Status: Offline
if Bond will host in Russian RPG rooms he will get atleast 5x more players than current players CHF right now
 
gsfeathersDate: Saturday, 04-Jun-2016, 3:21 AM | Message # 5
Archer
Group: Users
Messages: 35
Awards: 0
Reputation: 40
Status: Offline
khan, can you specify the location of the rooms?
for example, Thailand room (war3), Thailand Room 02 (war3 RPG). thank you
more over, I have not found Thailand room in war3 RPG, there is Thailand room in war3,but no CHF inside

something interesting is:
one day ago,  I have talked with a guy whose ID is extremely similar to yours in Thailand room, and he told me that
he no longer hosts the game. is that you??
 
Bond009Date: Saturday, 04-Jun-2016, 10:54 AM | Message # 6
Overall Site Owner
Group: The Creator
Messages: 3090
Awards: 3
Reputation: 7163
Status: Offline
Hey go to these rooms and make sure you see the ame hosting there and let me know. also if there is better rooms with more people let me know the better rooms.
i think the most players are in Russia RPG Room 03 (1.26a) Russia RPG Room 04 (1.26a) Russia RPG Room 05 (1.26a) but let me know.
check these

1) Thailandroom
2) Thailand Room 02
3) Vietnam Room 01
4) Russia RPG Room 03 (1.26a)
5) taiwan ESM Room

when i check the games in progress it looks like currently 0 people play from garena and connecting to garena rooms is costly per room so i want to make sure the bot is in the right rooms.


 
gsfeathersDate: Saturday, 04-Jun-2016, 2:25 PM | Message # 7
Archer
Group: Users
Messages: 35
Awards: 0
Reputation: 40
Status: Offline
I have found the game in russia rpg room 03. but when i have finished one game, i could not find the game again, even if i cheked at playchf.info and i found that there was open game. additionally, the command !cs could not be used in game and my played game has not been recorded in playchf.info. so i think there must be something wrong
 
Random260Date: Friday, 10-Jun-2016, 4:23 AM | Message # 8
Head Administrator
Group: Administrators
Messages: 684
Awards: 0
Reputation: 987
Status: Offline
Some rooms you ban   hostbot like russia rpg 01. So its impossible to get into those types of rooms.



Uploaded with ImageShack.us
 
Forum » Host Bots » ClanHPMM - (Main Hosting Bot) » garena chf
Page 1 of 11
Search:
Login Form
Search
Make Donation
Latest Posts










Users visited site
FirNesS, PLus, Dan-, RyanC010
CHAT
Social Networking
Our poll - 1
Rate our map
Total of answers: 431
Stats
<
Copyright Bond009 © 2016 | Create a free website with uCoz